BG

No products in the cart.

Потребителско меню

Shipment and fees

ДОСТАВКА

1. Доставчикът/Куриера носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, “ЛУДА СТИЛ” ЕООД се освобождава от риска, който се носи от доставчикът/куриера до предването на потребителя/клиента. “ЛУДА СТИЛ” ЕООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
2. Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на “ЛУДА СТИЛ” ЕООД. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, “ЛУДА СТИЛ” ЕООД не носи отговорност за повреждането на тази стока. В случаите когато “ЛУДА СТИЛ” ЕООД потвърди поръчката и посочи конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, “ЛУДА СТИЛ” ЕООД не е обвързана от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
3. При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, “ЛУДА СТИЛ” ЕООД се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
4. Куриерска фирма Speedy не се ангажира с услугата отваряне на пратката преди плащане.
5. Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 72 часа от получаването й.
6. Поръчки се обработват в следното работно време: от понеделник до петък от 08:00 до 17:00 ч. Поръчки, направени след 17:00 ч от понеделник до четвъртък, се обработват на следващата сутрин след 08:00 ч. Поръчки, направени след 17:00 ч в петък, се обработват в понеделник след 08:00 ч.

ДОСТАВКА НА СТОКИ

В случай, че www.ludaconcept.bg не е в състояние да достави поръчаната стока на неговия клиент (и) по обективни причини, които са извън неговия контрол, на клиентът(ите) ще бъде заплатена цената на стоките в пълен размер, ако същата е била заплатена предварително от клиента.

ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА

Нашето стандартно време за доставка е до 5 работни дни. Стоките ще бъдат доставени с фактура, която служи като данъчен документ, както и документ за гаранция, ако е приложимо. Клиентът е поканен да даде своя адрес за доставка при потвърждаване на поръчката. Ако желаните стоки не са налични или през това време са възникнали непредвидени обтоятелства, свързани с доставката, представители на www.ludaconcept.bg ще информират клиента, своевременно за неоправданото забавяне, използвайки предоставените данни за контакт. Ако пратката не е получена в посочения период за доставка от страна на клиента, и той не е бил уведомен за това от www.ludaconcept.bg, клиентът трябва да се обади на телефонен номер за обслужване на клиенти: +359 877 100 001 или да се свърже с www.ludaconcept.bg чрез имейл адреса sales@ludaconcept.bg.

ДОСТАВКА, ОПАКОВАНЕ И УСЛОВИЯ НА ЗАПЛАЩАНЕ

Покупките на клиентите се изпращат подходящо опаковани с куриерска фирма Speedy, а заплащането се извършва в съответствие с избрания от клиента начин. За всяка поръчка, разходите за доставка са посочени отделно. Моля, имайте предвид, че разходите за доставка се заплащат от клиента. www.ludaconcept.bg запазва собствеността върху стоката до изплащане на пълната цена за покупката на стоките. Всички допълнителни разходи, свързани с превоз, направен в процеса на доставка и след нея трябва да бъдат заплатени от клиента. Начини за доставка : Наличните начини за доставка са представени на клиента на уебсайта www.ludaconcept.bg в процеса на заявяване на поръчка. На клиентите не е разрешено да получават стоки от нашите помещения.